Talvi ei tarkoita taukoa

Läjä ensi kesän Namuponeja.

Namuponeja ei ole myynnissä talvella, mutta täällä käy silti täysi tohina joka päivä! Toiminta jatkuu vuonna 2019 normaalisti, ja voit kesällä käydä Lahden kotieläinpihalla ostamassa itsellesi Namuponin. Olen jo ahkerasti aloittanut tämän vuoden ponien valmistuksen. Aion valmistaa niitä varastoon, ettei kukaan halukas ostaja jää ilman. Viime vuonna aloitin hommat vasta silloin kevään lopulla, joten minulla oli hirveä kiire tehdä paljon keppareita. Koitan vähentää kiirettä ja panostaa laatuun. On niin inspiroivaa saada aikaiseksi erilaisia poneja. Nytkin minulla on työn alla kirjava heppa, jollaisen valmistukseen ei viime vuonna olisi aika riittänyt.

Silmätehdas.

 

Yksi asia, johon alan panostamaan entistä enemmän, on keppihevosten silmät. Joululomalla maalasin kangasväreillä paljon pupilleja valmiiksi hepoille. Siinä on herasilmien lisäksi kaikenlaisia ruskean sävyjä, aina kultaisesta mustaan saakka. Haluan Namuponien olevan yksilöllisiä ja uniikkeja. Olen myös suunnitellut valmiiksi jo ison kasan hienoja nimiä, koska haluan kullekin ponille sopivan nimen. 


Minusta on ihanaa, kun joku laittaa viestiä ja kertoo, että on ostanut Namuponin. On hauska seurata valmistamansa hepan elämää Instagramissa, blogissa tai ihan missä vain. Minuun saa ihan rohkeasti ottaa yhteyttä, jos on kysymyksiä, kerrottavaa tai haluaa vain rupatella. Kiitoksia kun luit tämän nopsan päivityksen! <3

Kommentit